Wat betekent accepteren op Snapchat? - Verbeter uw sociale vaardigheden in het digitale tijdperk (2024)

Je hebt je Snapchat -account geopend en iets trok je in de gaten: “Accepteren.” Nu, denk je, moet je deze persoon accepteren voordat ze je verhalen kunnen zien? Of kunnen ze je verhalen bekijken, zelfs als je ze niet accepteert? Wat betekent het accepteren op Snapchat? Werkt het als Facebook?

Het werkt als andere sociale mediaplatforms, maar op een iets andere manier.

Snel antwoord

Het zien van “accepteren” op Snapchat betekent dat ze je als vriend hebben toegevoegd. Ze wachten echter niet op je om ze te accepteren omdat ze je verhalen kunnen bekijken, zelfs als je dat niet doet. Wat zal veranderen als je ze accepteert, is dat ze met je kunnen communiceren, en dat is het.

Als je meer wilt weten over wat accepteren betekent op Snapchat, lees dan verder omdat we dat in meer detail bespreken. Als je het nog niet weet, vergelijken we ook het verschil tussen het toevoegen van iemand en het accepteren van iemand op Snapchat.

Wat betekent accepteren op Snapchat?

Als je het woord ‘accepteren’ op een sociaal mediaplatform ziet, zul je denken dat de persoon je als vriend heeft toegevoegd en wacht op je goedkeuring. Dat is hoe het werkt, maar het is een beetje anders op Snapchat.

Op Snapchat betekent ‘accepteren’ niet noodzakelijkerwijs dat ze willen dat je hun vriendschapsverzoek accepteert. Het betekent dat deze persoon je heeft toegevoegd, maar je hebt ze niet terug toegevoegd .

Ze kunnen je verhalen bekijken als ze openbaar zijn , en ze kunnen je ook een bericht sturen als ze iets te zeggen hebben als je berichten van iedereen toestaat. Maar je kunt niet in staat zijn om hun verhalen te bekijken en hun berichten te lezen en te reageren totdat je ze accepteert.

Net als andere sociale mediaplatforms hebben Snapchat -gebruikers het recht om vrienden toe te voegen en te verwijderen. Als je vrienden bent met iemand op Snapchat, kun je ze een bericht sturen, snaps sturen en hun verhalen bekijken . En als u besluit ze te verwijderen, kunt u dat niet allemaal doen.

Maar dat kunnen ze nog steeds doen , zolang je op hun vriendenlijst staat en je verhalen openbaar zijn. Iemand verwijderen op Snapchat is een eenzijdige activiteit. Je kunt deze persoon blokkeren als je ze voorgoed wilt afsnijden.

Ze zullen niet weten of u ze verwijdert of blokkeert tenzij ze diep in de situatie graven.

Het blokkeren

Als je iemand op Snapchat wilt blokkeren, ga dan naar hun profiel, tik op de drie punten in de rechterbovenhoek van het scherm naast het aandelenpictogram en selecteer vervolgens blok.

Er zijn andere manieren om iemand op Snapchat te blokkeren als dat niet werkt, en je kunt er hier over lezen.

U kunt de gebruikers vinden die u in de instellingen van uw account hebt geblokkeerd; Zoek gewoon naar de geblokkeerde knop.

Wat is het verschil tussen toevoegen en accepteren op Snapchat?

Wat is het verschil tussen “accepteren” en “toevoegen” op Snapchat? Als je ‘ toevoegen ‘ naast de naam van de persoon ziet, heeft jullie geen van beiden de andere toegevoegd . Als je ‘ accepteren ‘ ziet, betekent dit dat de persoon je heeft toegevoegd en je op de lijst van zijn vriend bent, maar ze staan ​​niet op je lijst .

Als je de berichten van deze persoon wilt zien, als ze ooit wat sturen en ze toestaan ​​om de verhalen te bekijken die alleen je vrienden kunnen zien, accepteer ze dan als een vriend . Het is zo simpel.

Ondertussen zijn er verschillende manieren om iemand op Snapchat toe te voegen . U kunt iemands snapcode scannen of hun gebruikersnaam typen in de zoekbalk van Snapchat en deze toevoegen. Of, als de persoon op uw snelle add -lijst staat, kunt u zich ermee verbinding maken door eenvoudig op de knop Toevoegen naast hun naam te tikken.

Vergeet niet dat je hun privéverhalen niet kunt zien en dat ze je berichten niet kunnen lezen en antwoorden totdat ze je accepteren.

Leuke feiten

Volgens de Social Shepherd zijn er 332 miljoen mensen die Snapchat regelmatig gebruiken. Dat is een klein aantal vergeleken met Facebook, Instagram en Tiktok, die miljarden gebruikers wereldwijd hebben.

Desalniettemin is het slechts ongeveer 60 miljoen minder dan het aantal Twitter -gebruikers; Twitter heeft wereldwijd 396,5 miljoen gebruikers.

Conclusie

Nu je weet wat “accepteren” betekent op Snapchat, heb je dan al iemand geaccepteerd? Hoewel veel sociale mediaplatforms zoals Instagram, Facebook en zelfs LinkedIn de verhaalfunctie hebben, gebruiken veel mensen nog steeds Snapchat vanwege de verdwijnende privéberichten.

De interface van Snapchat is ook uniek. In tegenstelling tot anderen zie je geen feed waar je door kunt bladeren om te zien wat je vrienden van plan zijn. Over het algemeen is Snapchat meer privé dan Instagram, daarom gebruiken veel mensen het graag bij het communiceren of delen van verhalen met vrienden.

En omdat het het eerste platform is dat de verhaalfunctie heeft geïntroduceerd, is het zijn concurrenten ver vooruit met betrekking tot filters, stickers, enz. Snapchat is opgericht in 2011.

Wat betekent accepteren op Snapchat? - Verbeter uw sociale vaardigheden in het digitale tijdperk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6148

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.